Avem placerea sa va anuntam pe aceasta cale de noi facilitati ce au fost adaugate in programul Facturis v1.52, si anume :

  • 1. Rapoarte Grafice Pentru ca o imagine poate fi mai explicita decat un amalgam de cifre, echipa Facturis va pune la dispozitie modulul de grafice. Puteti sa urmariti evolutia intrarilor si iesirilor firmei dumneavoastra, sub forma de grafice sugestive, totodata puteti sa salvati aceste imagini ori sa le listati. Programul Facturis va permite deasemenea sa vizualizati graficul realizat si in format 3D. Aceasta optiune de grafice este valabila in versiunile Facturis 150 RON si Facturis Magazin 399 RON.
    • Grafic Vanzari Incasari
    • Grafic Vanzari Incasari
    • Grafic Vanzari per Client


  • 2. Oferte Se pot trimite oferte clientilor dvs. si partenerilor de afaceri. Programul permite ofertarea catre un anumit client a anumitor produse sau servicii. Aceasta optiune de oferte este valabila in versiunile Facturis 150 RON si Facturis Magazin 399 RON.

  • 3. Agenti Programul Facturis va ofera posibilitatea sa definiti agenti, astfel incat sa intocmiti si sa beneficiati de o situatie clara a tuturor incasatilor si vanzarilor facute de catre fiecare agent de vanzari in parte. La introducerea unui document, puteti selecta numele agentului care a facut factura (vanzarea) pentru a beneficia astfel de o situatie clara, un raport exact al vanzarilor pe agent.

  • 4. Proces verbal de modificare de pret si proces verbal de inventar In versiunea de stocuri a programului a fost adaugata optiunea de modificare pret vanzare cu printarea procesului verbal. Deasemena dupa realizarea inventarului se tipareste si procesul verbal de inventar.

  • Cum se face Update-ul la versiunea v1.52 ? Se intra in programul Facturis si se apasa butonul Verifica Update din stanga jos. Dupa care confirmam ca vrem sa facem update-ul, iar programul Facturis isi va face singur update-ul la ultima versiune pastrand integral toate datele introduse.

Postari asemanatoare

2 Comments
DAN MARIN

Buna ziua,
Am facut update-ul la versiunea 1.52 si am observat ca in sectiunea Registru – registru facturi si registru chitante a disparut optiunea de export in excel.Va rog daca se poate sa lasati acesta optiune deoarece mai folosim datele din program si in excel.
Va multumesc

Buna ziua,
Acel buton de export in fisier excel a disparut deoarece orice lista (tabel) din program facturi se poate exporta in fisier Excel apasand click dreapta pe lista si apoi apare un meniu cu optiuni …. iar prima optiune este de export in fisier excel.
Va multumim,

Comments are closed.

program de facturare integrat cu e-Factura