Parerile clientilor despre Facturis

Accountant and Store Controller DECHATLON

Eficient si usor de folosit, facturi emise rapid si corect fara batai de cap

Adelina Rizea
Accountant and Store Controller DECHATLON

Am fost si sint in continuare un client fidel companiei ce a dezvoltat programul Facturis si gasesc serviciile care imi sint puse la dispozitie foarte usor utilizabile, simple si complete in ceea ce imi propun sa fac.

Dumitru Graur
Complex Cheile Gradistei – Resort Moieciu si Resort Fundata

Suntem multumiti de serviciile dumneavoastra si de programul de facturare Facturis mai ales dupa ce am instalat ultima versiune a acestuia. Va multumim.

Carmen Corneanu
Complex Cheile Gradistei – Resort Moieciu si Resort Fundata
Acer,Packard BEll,E-Machines Authorised Service Center

Eu sunt foarte multumit de programul de facturare Facturis Si de programul de fise de lucru Si de colaborarea cu Dumneavoastra

Cristian Chicus
Acer,Packard BEll,E-Machines Authorised Service Center
Director Tehnic SC. ELECTRO-SERVICE SRL

Au solutii informatice necesare pentru orice domeniu de activitate. Folosim aplicatia de facturare si stoc pentru o buna gestionare a sistemelor de securitate comercializate. Toate aplicatiile sunt in permanenta imbunatatite si usor de folosit.

Popa Alexandru
Director Tehnic SC. ELECTRO-SERVICE SRL
P. Director ANAF

Colaborarea cu “SC Midsoft It Group SRL” a inceput in septembrie 2007 si se desfasoara si in prezent, in cele mai bune conditii, angajatii operatorului economic dand dovada de un real profesionalism in ceea ce priveste colaborarea cu institutia noastra, raspunzand cu promtitudine la solicitarile cu privire la informatii despre programul mentionat. Programul de facturare “Facturis STOC” este un program usor de folosit in activitatea de facturare si gestiune stocuri.

Valerica Secosan
P. Director ANAF
Director general SEDONA

Folosim si comercializam Facturis inca din 2008, fiind un program intuitiv ce ofera multiple functionalitati utile la un pret surprinzator. Pentru ca este actualizat constant iar suportul este de cea mai buna calitate, il recomandam intotdeauna cu incredere clientilor nostri. De la magazine de proximitate pana la depozite en gros, de la magazine on-line pana la saloane de frumusete, orice comerciant poate folosi Facturis pentru o vanzare si o gestiune mai usoara.

Alexandru Lembrau
Director general SEDONA
Director Comercial Modern Living Romania

Cand am inceput distributia in Romania a celor mai bune sapunuri naturale si produse cosmetice si cadouri marca Le Chatelard 1802 (Made in France), am stiut ca atat pentru magazinul nostru on-line www.modern-living.ro, cat si pentru distributia fizica, avem nevoie de cea mai buna si simpla solutie dpdv software de gestiune contabilitate care sa sustina eforturile noastre de dezvoltare. Am gasit in Facturis un partener adevarat, cu o solutie pe cat de functionala pe atat de simpla, sustinuta in timp real de profesionisti, gata oricand sa ne sustina, atat pe linie de mentenanta curenta, cat si pe linie de dezvoltare a aplicatiei software modelata cf. cerintelor noastre specifice. Recomandam cu toata sinceritatea Facturis si specialistii ce l-au creat si sustin, ca o solutie moderna si accesibila pentru orice industrie, atat dpdv vanzari, administrare contabilitate si gestiune/stocuri.

Cristian MAZILU
Director Comercial Modern Living Romania
program de facturare integrat cu e-Factura