Oferte distributie

Distributie program de facturare si gestiune stocuri

 

Doriti sa deveniti partenerul nostru?

Daca doriti sa veniti in intampinarea clientilor dumneavoastra cu o solutie simpla si performanta de facturare si gestiune a stocurilor, atunci va oferim un parteneriat cu firma noastra prin care puteti deveni distribuitori ai programului Facturis.
Tinand cont de faptul ca pe piata din Romania exista un real interes pentru programele de gestiune, facturare si lucrul cu casa de marcat (emitere bon fiscal, folosirea cititorului, plata cu card, etc.) am creeat pentru dumneavoastra programul Facturis, un program complet, care corespunde intru-totul cerintelor pietei, el fiind permanent actualizat de catre echipa noastra, astfel incat sa fie in deplina armonie cu reglementarile legislative.
Alaturati-va echipei noastre de distribuitori si veti beneficia de oferta noastra, impreuna cu un sistem transparent de gestionare a clientilor.

 

Ce trebuie sa faceti pentru a deveni partener Facturis?

Colaborarea presupune semnarea unui contract de distributie prin care dvs. veti fi imputernicit sa revindeti programele Facturis la care noi va oferim discount, urmand ca dvs. sa il revindeti clientilor. Acest discount este valabil si pentru relicentiere in cazul in care tot dvs. ne comandati acest lucru.
Pentru comisionul acordat (intre 20% si 40%), alocarea licentelor si modalitatea in care se va face plata aferenta licentei comandate, va rugam sa ne contactati.
Asistenta tehnica poate fi asigurata fie de catre noi prin telefon sau email, fie impreuna daca se doreste acest lucru.

program de facturare integrat cu e-Factura