Aplicatie de facturare in cloud pe mobil si tableta


Facturis Online este o aplicatie in cloud de facturare, gestiune stocuri si contabilitate primara
Prin intermediul ei puteti emite facturi si gestiona stocuri de pe orice calculator conectat la internet. Trebuie doar sa va logati in cont cu utilizatorul si parola de acces alese la crearea lui.
Testeaza 30 de zile gratuit fara nici o obligatie functionalitatile acestei aplicatii pe orice calculator, laptop ori dispozitiv mobil cu sistem de operare iOS sau Android oricand de oriunde !!!

Prezentare optiuni aplicatie de facturare pe telefon si tableta


  • La aplicatia online de facturare Facturis-online.ro (aplicatie in cloud) am creeat si o versiune speciala pentru telefoanele mobile si tabletele cu sisteme de operare iOS (iPhone, iPad) si Android (Samsung, HTC, Sony, LG, Allwiew, Huawei etc.)
  • Poti emite facturi de pe telefonul mobil. De asemenea mai poti emite direct de pe telefon chitante, proforme si avize de insotire a marfii.
  • Un document emis in aceasta aplicatie de facturare in cloud se poate modifica, salva in PDF, trimite pe email sau printa la imprimanta conectata la telefonul mobil prin bluetooth.
  • Direct de pe telefon sau tableta poti vizualiza vanzarile firmei grupate pe produse, pe facturi sau pe zile, pe saptamana, pe luna.
  • Din aplicatie se pot configura datele firmei tale, punctele de lucru, conturile bancare, utilizatorii si seriile documentelor – astfel se poate folosi aplicatia de facturare pe mobil independent de cea pentru browser.
  • Poti vizualiza jurnalul de activitate : adica fiecare operatie facuta de toti utilizatorii in aplicatie.
  • Poti configura nomenclatorul de clienti si produse (si seta cursul in fiecare zi : daca e diferit de BNR)

Atentie : Facturis-Online.ro este alta aplicatie decat Facturis.
  • ori alegeti programul Facturis care se instaleaza pe calculatorul dvs. si baza de date este doar pe acel calculator neputand sa o accesati de la alte calculatoare
  • ori alegeti aplicatia Facturis-Online.ro care este o aplicatie in cloud si se poate accesa de pe orice dispozitiv oricand !!!


facturare pe telefon, tableta, ipad, samsung, android, ios, iphone

aplicatie de facturare pe telefon si tableta

factura pe telefon si tableta

aplicatie de facturare pe samsung

facturare pe iphone

aplicatie de facturare pe ios

aplicatie de facturare pe android

aplicatie de facturare pe tableta

program de facturare pe telefon

aplicatie de facturare pe telefon

facturare pe telefon

factura pe telefon


Testeaza gratuit 30 de zile oricand de oriunde !!!

Postari asemanatoare

program de facturare integrat cu e-Factura