Dashboard e-Factura
Programul de facturare desktop Facturis are o nouă opțiune care vă permite să gestionați eficient facturile emise pentru sistemul RO e-Factura.

Dashboard-ul e-Factura, este menit să vă atenționeze în privința facturilor emise și netransmise încă în sistem cât și asupra facturilor emise și transmise, printr-o organizare eficientă a acestor e-Facturi.

Ce face mai exact acest Dashboard?


Vă afișează pentru o perioadă de zile selectată de dvs., numărul facturilor emise către persoane juridice din România și netransmise sau transmise în sistemul RO e-Factura. Utilitatea acestui Dashboard este în mod evident de atenționare, în cazul în care aveți facturi “De Trimis”, dar și de evidențiere, în cazul facturilor “Trimise OK”.

Cum se configurează această opțiune?


În cadrul meniului Configurare – Date Firmă și Funcționalitate Program se selectează și se completează perioada pentru care doriți ca programul să vă afișeze în Dashboard numărul facturilor “De Trimis” sau “Trimise OK” în sistemul e-Factura.

Vizualizarea acestei opțiuni


În fereastra principală a programului, vă va aparea unul din urmatoarele mesaje, după caz:

  În cazul în care aveți facturi “De Trimis” și doriți transmiterea lor imediată, puteți apăsa fie unde scrie numărul facturilor “De Trimis”, fie textul de atenționare “Trebuie să trimiți 2 facturi în SPV”. Prin acest click, programul de facturare vă va afișa automat facturile pe care va trebui să le trimiteți în SPV.

Statusul e-Facturilor


În programul Facturis, puteți căuta și afișa e-Facturile după următorul status:
  • De Trimis;
  • Trimis;
  • Trimis OK;
  • XML;
  • Erori validare;
  • Erori Trimitere.
De reținut este faptul că: O factură, după ce aceasta a fost transmisă în SPV, în sistemul RO e-Factura, adică are status “Trimis” sau “Trimis OK”, aceasta nu mai poate fi modificată. Dacă totuși se dorește modificarea acesteia, se poate bifa această opțiune ca în imaginea alăturată.

Modificare facturi dupa ce au fost trimise in SPV RO e-Factura:

Postari asemanatoare

program de facturare integrat cu e-Factura