10 motive să folosești un program de vânzare în magazinul tău

10 motive să folosești un program de vânzare în magazinul tău

Dacă ai un magazin, știi deja câtă bătaie de cap poate să-ți dea contabilitatea primară. Facturare, stocuri, chitanțe, rapoarte, toate acestea intră în atribuțiile tale, în fiecare zi. Dar ce-ar fi dacă ai avea un ajutor de nădejde?!

10 motive să folosești un program de vânzare în magazinul tău

Există acum programe de facturare, stocuri și contabilitate primară, precum Facturis, care te pot ajuta să economisești timp și să ai cele mai bune rezultate. Iată 10 motive pentru care un astfel de program îți poate fi de folos:

  1. Poți emite o factură în câteva secunde. La fel și în cazul celorlalte documente necesare firmei tale.

  2. Ții sub control afacerea ta. Există o gestiune a tipizatelor, astfel că poți supraveghea și controla oricând angajații.

  3. Calcularea se face automat, astfel că poți să fii sigur că nu vor fi problem de calcul sau erori.

  4. Nu există greșeli. Iar dacă acestea apar, se pot corecta foarte ușor, iar documentele pot fi reprintate.

  5. Primești rapoarte avansate. Astfel îți vei putea ține afacerea sub control, pentru că vei putea vedea oricând graficele și rapoartele cu toată situația firmei tale: vânzări pe clienți, vânzări pe produse, încasări-plăți, situație profit, gestiune stocuri, fișă client, fișă furnizor etc… Programul de gestiune a magazinului îți permite, de asemenea, să vizualizezi graficele și în format 3D.

  6. Gestiunea stocurilor se face ușor și rapid, astfel că se pot optimiza foarte simplu comenzile către furnizori. De asemenea, se pot urmări mișcările de stocuri pentru un anumit produs, într-un anumit interval de timp, de exemplu top vânzări produse, evoluție mărfuri etc…

  7. Îți oferă posibilitatea lucrului cu agenți, avantajul fiind acela că poți vizualiza vânzările pentru fiecare în parte.

  8. Poți să îți personalizezi facturile cu sigla firmei tale și poți adăuga o imagine de fundal pe toate facturile emise, lucru ca îți va impresiona, cu siguranță, clienții.

  9. La curent cu toate modificările legale. Programul este adaptat constant, conform cu legislația în vigoare, astfel că nu trebuie să îți mai faci griji cu modificările apărute în lege.

  10. Primești asistență tehnică gratuită. Echipa facturis.ro este mereu la dispoziția ta, în orice situație.

Postari asemanatoare

program de facturare integrat cu e-Factura