Ce oferă un program de facturare online în plus față de varianta desktop?

Ce oferă un program de facturare online în plus față de varianta desktop?

Piața programelor de facturare a luat avânt în ultimii ani, în țara noastră, permițând companiilor mici sau mari să reducă semnificativ costurile (în timp și bani) și, în același timp, să eficientizeze procedurile financiare și contabile.

Ce oferă un program de facturare online

Un program de facturare permite mult mai multe operațiuni contabile. Majoritatea se află la un click distanță. Din acest motiv, am creat programul de facturare Facturis, care permite emiterea cu ușurință a unui număr mare de documente contabile, precum și păstrarea evidențelor firmei, astfel încât cele mai importante date sunt doar la un click distanță.

Dar ce oferă în plus un program de facturare online, față de varianta desktop? Răspunsul e simplu: cloud. Important de menționat este că, pentru a folosi servicii de tip cloud este necesară o conexiune la internet, iar aceasta este chiar principala diferență între programul de facturare online și cel desktop.

Dar să începem cu începutul.

Emiterea documentelor se realizează simplu si rapid, programul autocompletând datele și detaliile clienților, furnizorilor, produselor. Astfel, o factură se poate înregistra în program și lista în câteva secunde. Pentru a vă convinge, vă oferim posibilitatea de a testa gratuit, timp de 30 zile programul nostru de facturare și gestiune stocuri online, fără nici un fel de restricție. Decizia de achiziționare vă aparține!

Un program de facturi online, precum Facturis, poate fi folosit de oriunde și de pe orice tip de dispozitiv: laptop, smartphone sau tabletă. Mai mult decât atât, programele de facturare în cloud permit folosirea mai multor conturi simultan. Așadar, indiferent de câți angajați ai firmei dumneavoastră au nevoie sa folosească un astfel de program, resursele cloud ale softului de facturare online sunt mereu disponibile.

Concret, se pot configura puncte de lucru ale aceleași societăți, puteți crea un număr nelimitat de utilizatori cărora să le acordați diferite drepturi asupra meniurilor din program și se pot emite oricâte documente doriți. Se pot vizualiza operațiunile pe fiecare punct de lucru, astfel că nu va mai fi necesara deplasarea dumneavoastră pana acolo. Acte precum facturile, chitanțele, rapoartele sau diferitele registre pot fi emise, așa cu spuneam mai sus, de oriunde și de către orice angajat căruia îi permiteți accesul.

Gestiune stocuri, raport facturi, chitanțe, fișă client, fișă furnizor, întocmirea registrului de casă pentru diferite monede? Toate sunt cu salvare digitală: fișier Excel sau PDF. Rapoartele se generează automat și le puteți accesa în orice moment, pentru a beneficia de o situație în timp real.

Siguranța datelor salvate în program este acum o certitudine. Scăpați de grija pierderii datelor din cauza calculatorului care (poate) va creează probleme (baza de date se află pe un server performant, securizat, unde se fac copii de siguranță zilnice, pentru protecția datelor dumneavoastră). Este deja stabilit că securitatea datelor în cloud este mai ridicată, din mai multe motive:

  • conexiunile către server sunt securizate și criptate,

  • serverele pentru cloud computing sunt actualizate și menținute de către un personal specializat, care este permanent la curent cu ultimele amenințări informatice,

  • datele sunt stocate, de obicei, în sisteme multiple. Acest lucru permite nu doar crearea unor copii de siguranță ce pot fi accesare instantaneu, dar și eliminarea riscului de a pierde date extrem de importante privind contabilitatea firmei sau facturile emise, din cauza unor fenomene incontrolabile, precum un incendiu, inundații, pene de curent sau chiar a unei defecțiuni apărute la calculatorul respectiv.

Suportul tehnic online este gratuit. Ne puteți contacta gratuit pe telefon sau email și echipa noastră vă sta la dispoziție pentru soluționarea oricărei neclarități în utilizarea aplicației de facturare și gestiune stocuri online.

Revenind la întrebarea noastră, este important de menționat faptul că majoritatea programelor bune de facturare desktop, precum Facturis, oferă posibilitatea gestionarii stocurilor, dar fără o conexiune la internet nu veți putea vizualiza în timp real date de la mai multe puncte de lucru sau magazine. În cele din urmă, decizia dumneavoastră în favoarea unui program de facturare online sau desktop trebuie să țină cont de trei aspecte principale:

  • mărimea companiei

  • necesitatea accesului în timp real la date din mai multe puncte de vânzare

  • mobilitatea dorită

Postari asemanatoare

program de facturare integrat cu e-Factura