Cum poți gestiona mai multe magazine, fără bătăi de cap și cheltuieli exagerate?

Cum poți gestiona mai multe magazine, fără bătăi de cap și cheltuieli exagerate?

Ai mai multe magazine și pierzi foarte mult timp pentru a le gestiona?! Avem o soluție pentru tine!

Evoluția continuă, atât a pieței din România, cât și a tehnologiei informatice, a dus la crearea unui program complet de facturare și gestiune online care să satisfacă nevoile aflate într-o continuă schimbare ale clienților: Facturis-Online.ro

Programul nostru răspunde cu promptitudine, oferind soluția completă online de facturare și gestiune pentru administrarea afacerilor și oferă clienților suportul tehnic necesar, pornind de la simpla întocmire a unei facturi, chitanțe până la întocmirea de rapoarte complexe, care să conducă la creșterea profitabilității afacerilor clienților noștri, printr-un management profesional al informațiilor și tehnicii de calcul.

1. Mobilitate

Facturis Onine poate fi folosit de oriunde și de pe orice tip de dispozitiv: laptop, smartphone sau tabletă, și permite folosirea mai multor conturi simultan, datorită faptului că este un program de facturare în cloud. În plus, indiferent de câți angajați ai firmei tale au nevoie sa folosească un astfel de program, resursele cloud ale softului de facturare online sunt mereu disponibile.

gestiune magazin

2. Puncte de lucru

Se pot configura puncte de lucru ale aceleași societăți, poți crea un număr nelimitat de utilizatori cărora să le acorzi diferite drepturi asupra meniurilor din program și se pot emite oricâte documente dorești. Se pot vizualiza operațiunile pe fiecare punct de lucru, astfel că nu va mai fi necesara deplasarea ta până acolo. Acte precum facturile, chitanțele, rapoartele sau diferitele registre pot fi emise, așa cu menționam mai sus, de oriunde și de către orice angajat căruia îi permiți accesul.

gestiune magazin

3. Optiuni multiple

Documentele se emit simplu și rapid, datorită faptului că programul autocompletează datele și detaliile clienților, furnizorilor, produselor. Astfel, o factură se poate înregistra în program și lista în câteva secunde. Gestiunea stocurilor, raportul facturilor, chitanțe, fișa de client, fișa furnizor, întocmirea registrului de casă pentru diferite monede, toate  sunt cu salvare digitală în fișier Excel sau PDF. Rapoartele se generează automat și le poți accesa în orice moment, pentru a beneficia de o situație în timp real.

4. Interconectivitate cu alte aplicații

Aplicația Facturis Online poate fi interconectată cu alte aplicații, cum ar fi magazinele online și alte sisteme de comerț electronic. În acest scop, la secțiunea Facturis Online – API, de pe site-ul nostru, am pregătit o listă actualizată a funcțiilor API implementate în Facturis Online, împreună cu metoda de apelare, specificații privind răspunsul, tratarea eventualelor erori și exemple de apelare.

5. Securitatea datelor

Datorită programului Facturis Online, scapi și de grija pierderii datelor din cauza calculatoarelor care mai creează probleme uneori. La noi, baza de date se află pe 2 servere performante, securizate, unde se fac copii de siguranță zilnice, pentru protecția datelor tale. Datele sunt stocate, de obicei, în sisteme multiple. Acest lucru permite nu doar crearea unor copii de siguranță ce pot fi accesare instantaneu, dar și eliminarea riscului de a pierde date extrem de importante privind contabilitatea firmei sau facturile emise, din cauza unor fenomene incontrolabile, precum un incendiu, inundații, pene de curent sau chiar a unei defecțiuni apărute la calculatorul respectiv.

6. Suport online

Suportul tehnic online este gratuit. Ne poți contacta gratuit pe telefon sau email și echipa noastră îți stă la dispoziție pentru soluționarea oricărei neclarități în utilizarea aplicației de facturare și gestiune stocuri online.

Pare prea simplu ca să fie adevărat?! Nu este nicio problemă: poți testa gratuit, timp de 30 zile, programul nostru de facturare și gestiune stocuri online, fără nici un fel de restricție. La finalul acestei perioade, decizia de achiziționare este doar a ta!

facturis-online.ro

Postari asemanatoare

program de facturare integrat cu e-Factura