Cat de mult te pot ajuta graficele generate de programul Facturis

Cat de mult te pot ajuta graficele generate de programul Facturis
Oricat de buni contabili, matematicieni sau inclinati catre cifre ar fi, oamenii sunt oameni, ceea ce inseamna ca principala modalitate de procesare a informatiilor ramane cea vizuala. Programele de facturare online sau desktop pot afisa serii nesfarsite de numere, cifre, tabele si chiar formule contabile. La un moment dat, toate acestea pot parea fara sens, mai ales atunci cand sunteti nevoiti sa emiteti raportari catre management. raport grafic: total vanzari pe zi

De obicei, managerii au putin timp la dispozitie, iar acesta trebuie administrat judicios. Iata de ce programul Facturis ofera si posibilitatea emiterii de rapoarte grafice, sau chiar grafice de evolutie prin care puteti evalua mai bine mersul companiei dumneavoastra. Graficele emise de programul de contabilitate sau gestiune stocuri Facturis permit vizualizarea concisa a datelor statistice si sunt utile in special atunci cand trebuie analizate seturi de sute sau mii de date.

Printre datele care pot fi vizualizate cu ajutorul graficelor in programul de facturare Facturis se numara rapoarte complete, precum totalul vanzarilor pe zi, pe luna sau pe saptamana, dar si o clasificare a vanzarilor pe produse si chiar pe client. Vanzarile companiei pot fi mai bine analizate sub forma de total, grupate pe diferite categorii, sau sub forma de top. Si acestea pot fi grupate in functie de clienti, produse, agenti de vanzare, incasari, livrari, sau chiar moneda si observatii. Acelasi lucru este valabil si in cazul incasarilor (care pot fi vizualizate sub forma de total incasari, pe moneda sau pe tipurile de cate), pe intrarile de produse (din NIR-uri, pe categorii de produse, gestiune, furnizor sau judet), cumparari (si in functie de furnizori), plati (total sau furnizori) sau combinatii intre aceste elemente.

Avantajul oferit de graficele emise de programele de facturare desktop si online Facturis sta in flexibilitatea extraordinara a modului de analiza a informatiei, care poate fi efectuata la nivel macro, general, sau, asa cum am aratat mai sus, poate avea o granularitate marita, permitand analize detaliate. Toate acestea va pot ajuta sa luati cele mai bune decizii strategice pentru compania dumneavoastra.

Fiecare raport emis cu ajutorul programelor de facturare Easy, Facturis, sau a celor de contabilitate, care permit si gestiunea stocurilor Facturis STOC sau Facturis Magazin, contin datele detaliate, accesibile atat sub forma de tabele, cat si ca vizualizari grafice. Mai mult, acestea pot fi printate, sau pot fi salvat sub format pdf sau jpg.

raport grafic : total vanzari pe produse grupate pe fiecare saptamana raport grafic : total vanzari pe produse grupate pe fiecare saptamana

Postari asemanatoare

program de facturare integrat cu e-Factura