Salveaza Datele (Backup)

Acest meniu realizeaza backup-ul datelor. Functia de salvare a datelor se realizeaza automat (zilnic) la prima accesare a programului de catre un utilizator sau manual de catre dumneavoastra, in orice moment al zilei, apasand butonul Salveaza Datele. Backup-ul datelor se realizeaza in directorul Backup din directorul unde este instalat acest program. Este indicat ca la anumite perioade de timp acest director sa fie salvat pe CD-uri pentru a preveni deteriorarea datelor de pe hard. Campul Tip Salvare din lista poate avea urmatoarele valori : – Manual – salvarea s-a facut manual din aceasta fereastra prin apasarea butonului Salveaza Datele; – Automat (zilnic) – salvarea s-a facut automat la prima accesare a programului, din cadrul unei zile, de catre un utilizator; – Automat (restaurare) – salvarea s-a facut inaintea unei restaurari de date; – Automat (stergere stoc) – salvarea s-a facut inaintea apasarii butonului Stergere Stoc din cadrul meniului Configurare – Date Firma & Functionalitate Program – Stoc.
  • Restaurarea datelor
Se pot restaura datele de la o anumita salvare  in cazul in care doriti acest lucru: – se selecteaza salvarea dorita; – se apasa butonul Restaureaza Datele. Inainte de fiecare restaurare de date programul salveaza datele automat (Automat (restaurare). Se vor restaura datele din baza de date selectata de dumneavoastra. Operatiunea de restaurare a datelor cu o baza de date salvata, inseamna stergerea bazei de date actuale si inlocuirea ei cu o baza de date din salvarea restaurata. Datele introduse dupa salvarea selectata nu se vor mai regasi, ele fiind sterse automat.
  • Sterge Salvarile
Puteti sterge manual de pe disk anumite salvari. – se selecteaza salvarile dorite – se apasa butonul Sterge Salvarile. Se foloseste pentru a sterge salvarile vechi (inutile) pentru a nu ocupa spatiul pe hard. In momentul in care se atinge spatiul maxim acordat de catre dumneavoastra in cadrul meniului Configurare – Date Firma & Functionalitate Program – Functionalitate Program , cu realizarea fiecarui nou backup, primul backup (cel mai vechi) se va sterge automat.

Postari asemanatoare

2 Comments
Cristian Ando

Se poate seta un alt folder in afara de „Backup” pentru a realiza automat backup? Spre exemplu, spre un folder in retea.

admin

Tocmai am implementat in ultima varianta de program sa va puteti seta si un director alternativ de backup (din Configurare – Date Firma – Functionalitate Program).
Faceti ultimul update sa beneficiati de optiunea adaugata !
Va multumim.

Comments are closed.

program de facturare integrat cu e-Factura